| Autor |
Wiadomo�� |
< Pomoc ~ z innej beczki |
| Hugo |
| Wys�any: Czw Lis 02, 2006 4:18 pm |
|
|
Second Lieutenant
Do��czy�: 28 Kwi 2006
Sk�d: Katowice
|
mam problem, nie wiem czy to wina tego spamu z linkami na gg ale zaczynaj� mi si� robi� dziwne rzeczy na kompie
1.�ci�gam serial, kolejny odcinek i jak zwykle napisy z hatak.pl tyle �e napisy pobiera z innego odcinka lub w og�le ich nie uruchamia, manipulowa�em ju� ze zmian� nazwy pliku itp itd ale nic nie daje
2.media player odtwarza muze i nagle przestaje - cisza
3.niekt�rych plik�w avi w og�le nie chce odtworzy� pojawia si� b��d o explorer (jezeli co� z nim robie pomi�dzy folderami) albo aplikacji kt�r� chc� odtworzy�
wszystkie te przypadki dotycz� "multimedi�w" i zaczynam sie wkurza�, kto� mnie u�wiadomi? |
|
|
| Powr�t do g�ry |
|
| DAD |
| Wys�any: Czw Lis 02, 2006 5:31 pm |
|
|
Colonel
Do��czy�: 27 Kwi 2006
|
| Ja tez mialem dziwne zachowanie windowsa od tego momentu. Z uwagi ze system byl juz dos dlugo i mase programow poinstalowanych mialem, z przyjemnoscia zrobilem format |
550) {this.width = 550;}" onmouseout="nd();" onmouseover="if(this.width == 550) {return overlib(' ', ol_fgcolor='', ol_bgcolor='', ol_width=147, ol_offsetx=22, ol_offsety=-7, CAPTION, '');}" onclick="if(this.width == 550) { window.open('/', '_blank' , 'scrollbars=1, toolbar=no, resizable=1, menubar=no, directories=no, status=yes'); return false; }"/> |
|
| Powr�t do g�ry |
|
| Hugo |
| Wys�any: Czw Lis 02, 2006 8:44 pm |
|
|
Second Lieutenant
|
| twardego formata nie zrobie bo za du�o rzeczy strace, mi�kiego nie op�aca si� bo nie pozb�de si� porblemu, je�eli jest jaki� wirus to taki format nie pomo�e a m�j mcafee nic nie wykry� jeszcze |
|
|
| Powr�t do g�ry |
|
| virus |
| Wys�any: Czw Lis 02, 2006 8:55 pm |
|
|
Sergeant
Do��czy�: 30 Kwi 2006
|
| moze przeskanuj sobie mks vir on-line.Pamietaj zeby komp byl w trybie awaryjnym z obsluga sieci |
|
|
| Powr�t do g�ry |
|
| Uto |
| Wys�any: Pi� Lis 03, 2006 7:03 pm |
|
|
Captain
|
| Zr�b przywracanie systemu |
550) {this.width = 550;}" onmouseout="nd();" onmouseover="if(this.width == 550) {return overlib(' ', ol_fgcolor='', ol_bgcolor='', ol_width=147, ol_offsetx=22, ol_offsety=-7, CAPTION, '');}" onclick="if(this.width == 550) { window.open('/', '_blank' , 'scrollbars=1, toolbar=no, resizable=1, menubar=no, directories=no, status=yes'); return false; }"/> |
|
| Powr�t do g�ry |
|
| DAD |
| Wys�any: Sob Lis 04, 2006 11:57 am |
|
|
Colonel
Do��czy�: 27 Kwi 2006
|
| Zaproponujcie pls jakiegos dobrego antywira, Moj awast okazal sie lipny. jakos nic mi nie blokuje. |
|
| Powr�t do g�ry |
|
| virus |
| Wys�any: Sob Lis 04, 2006 12:43 pm |
|
|
Sergeant
Do��czy�: 30 Kwi 2006
|
| ja polecam kaspersky + service pack 2.Ten zestaw mam i odziwo nie mam duzo wirusow |
|
|
| Powr�t do g�ry |
|
| Hugo |
| Wys�any: Sob Lis 04, 2006 1:17 pm |
|
|
Second Lieutenant
|
| ja mam Mcafee VirusScan do tej pory by� idealny nic nie przesz�o dzia�a� w tle nie wykorzystuj�c nadmiernie pami�ci. |
|
|
| Powr�t do g�ry |
|
| SaYmooN |
| Wys�any: Sob Lis 04, 2006 6:24 pm |
|
|
Second Lieutenant
Sk�d: Cicha 6
|
| A ja polecam formatC: ;d ja robie tak co miesiac i nie mam zadnych bledow a to ze mam 200gb dysku jest relaks bo mam partycje i zadnych danych nie trace;] polecam zrobic to samo |
550) {this.width = 550;}" onmouseout="nd();" onmouseover="if(this.width == 550) {return overlib(' ', ol_fgcolor='', ol_bgcolor='', ol_width=147, ol_offsetx=22, ol_offsety=-7, CAPTION, '');}" onclick="if(this.width == 550) { window.open('/', '_blank' , 'scrollbars=1, toolbar=no, resizable=1, menubar=no, directories=no, status=yes'); return false; }"/>
PPPPEEEEAAAACCCCEEEE |
|
| Powr�t do g�ry |
|
|
|